Om Rett i panna

Rettipanna.no er en norsk matblogg som fokuserer på hjemmelaget, sunn og god mat. Vi synes man skal lage god mat fra bunnen, uansett hvilken ukedag det måtte være. I denne bloggen vil du derfor finne mat tilpasset alle anledninger. Både til hverdag, til helg og til helt spesielle anledninger. Vi prøver også å gjøre det så lett som mulig slik at det vi selv mener er god mat kan lages av de fleste uansett ferdigheter på kjøkkenet. Vi presiserer med en gang: Dette er IKKE en lavkarboblogg, men vi publiserer også en god del oppskrifter på mat med lavt innhold av karbohydrater og som derfor passer godt for diabetikere i deres diett, eller for dem som av en eller annen grunn ikke ønsker for mye karbohydrater i maten. Vi understreker at dette er mat vi selv har erfart at fungerer, uten at vi har medisinsk belegg for at dette passer for akkurat deg. Ikke alle oppskrifter i denne bloggen vil være lavkarbo, det være seg uten sukker, mel eller andre matvarer med høyt innhold av karbohydrater.Er du på jakt etter dette, se spesielt oppskrifter tagget med lavkarbo.

Det er svært viktig for oss å sove godt om natten. Maten skal ha hatt det godt før den havner på bordet hjemme hos oss.
Ingen gåselever, oppdrettsfisk eller burhøns med andre ord. Glade griser og kyllinger, ja takk! Gjerne dyr som har levd vilt frem til det ble til mat.

Rett i panna blogges, drives og eies av Einar Nilsen og Anne Lise Dalene. Her kan du lese litt mer om oss:-)  Alle bilder og oppskrifter tilhører oss, med mindre de er spesielt merket med kilde. Bruk er ikke tillatt uten etter avtale med oss, men vi er ikke vanskelige :-). Republisering på nett er selvfølgelig tillatt, dersom kilde og lenke til oss oppgis.

 

Kontakt oss gjerne:

Einar Nilsen
Mobil: 911 70 803
E-post: einar@rettipanna.no

Anne Lise Dalene
Mobil: 995 19 655
E-post: annelise@rettipanna.no

 
 
 
Blogglistenhits