Rettipanna.no er en norsk matblogg hvor vi fokuserer på hjemmelaget, sunn og god mat. Ikke alltid sunn riktignok, men alltid god! Det er lov å dra buksestrikken litt lengre av og til!

Vårt mantra er at man skal lage god mat fra bunnen, uansett hvilken ukedag det måtte være, og selv om dagene er hektiske. Det er ikke alltid vi får til dette sjøl heller, men vi prøver!

I denne bloggen vil du derfor finne mat tilpasset alle anledninger. Både til hverdag, til helg og til helt spesielle anledninger. Vi prøver også å gjøre det så lett som mulig slik at det vi selv mener er god mat kan lages av de fleste uansett ferdigheter på kjøkkenet.

Det er svært viktig for oss å sove godt om natten. Maten skal ha hatt det godt før den havner på bordet hjemme hos oss. Med andre ord, vi vil ha etisk mat!

Du finner derfor ingen gåselever, oppdrettsfisk eller bruk av burhøns i denne bloggen. Glade griser og kyllinger, ja takk! Gjerne dyr som har levd vilt frem til det ble til mat.

Ellers? Vi blogger fra det blide Sørlandet der lufta lukter sjø, sola noen ganger skinner, og jordbærene er søte! Vi bor på lille Fevik i Grimstad kommune sammen med vår lille datter Leah på åtte år, den digre katta Fernando på åtte, og til slutt Rolf, en gateblanding av en hund på 5 mnd.

Blogging er et overskuddsprosjekt, og det er ikke alltid vi har tid til å blogge kontinuerlig. Litt røkk og napp! Nå som bloggen er oppe og går igjen, skal vi prøve å blogge litt oftere. Alltid fint med ambisjoner!

Alle bilder og oppskrifter tilhører oss, med mindre de er spesielt merket med kilde. Bruk er ikke tillatt uten etter avtale med oss, men vi er ikke vanskelige :-). Republisering på nett er selvfølgelig tillatt, dersom kilde og lenke til oss oppgis.

 

Kontakt oss gjerne:

Anne Lise Dalene
Mobil: 995 19 655
E-post: annelise@rettipanna.no