I går kveld fant vi en veldig hyggelig e-post i postkassa vår, vi har blitt nominert til «Årets matblogger 2014» i regi av Mathallen og Godt.no 🙂 Dette betyr at i hvert fall en av leserne våre har vært så fornøyd at de hadde lyst til at vi skulle få være med i konkurransen, noe vi setter ufattelig stor pris på!

Det finnes en masse norske matblogger der ute, vi snakker tre-sifra +++, og mange av dem er veldig gode. Med andre ord, konkurransen er beinhard og vi har ikke de aller høyeste forhåpningene om å nå helt opp.  1 september vil en jury shortliste en del av de nominerte til finaleplass, og det vil bli mulig å stemme på den man synes er best. Det hadde jo vært veldig hyggelig om vi fikk en plass på lista over finalister og det er absolutt lov å håpe. Men vi holder ikke pusten for å si det sånn! Skulle de finne på å ønske oss med videre i konkurransen, skal vi nok gjøre hva vi kan for å få lesernes stemmer. Belag dere på litt masing fra oss om vi skulle nå så langt, men enn så lenge er vi bare utrolig stolte over at noen har giddet å nominere oss til å være med i det gode selskap.

Jeg tror ikke vi en gang kan regnes som underdog i denne sammenheng, men mirakler har skjedd tidligere. Vårt mål er i hvert fall  å få være med på festen, så får vi se hva som skjer 🙂

Tusen, tusen takk til alle som leser bloggen vår, dere har blitt uendelig mange flere enn vi hadde forventet oss da vi begynte med dette. Vi fortsetter å legge ut oppskrifter, håper dere har litt nytte av dem. Skulle vi få finaleplass hører dere garantert fra oss!

 

Mange klemmer fra Anne Lise og Einar