Lyst på noe som er fryktelig godt og lett å lage? I tillegg er den glutenfri og melkefri (i disse høyallergiske tider – selv om jeg mistenker at en del av disse allergiene primært skyldes vektallergi). Uansett hvorfor man ikke spiser det ene eller det andre, så er dette noe som bør falle i smak hos alle (så fremt du ikke er allergisk mot frukt).

Jeg har valgt å lage denne desserten med vannmelon, mango og ananas fordi det var det jeg fant på butikken. Men det skal være sagt at til denne desserten kan du blande sammen det du liker av frukt og få det til å smake fantastisk. Prikken over ièn er kokoskrem.

 

[ingredients title=”Du trenger:”]

  • ½ vannmelon
  • ½ ananas (fersk)
  • 2 ss mynte
  • 2 mangoer
  • 1 bx kokosmelk
  • 3 ss melis
  • Pynt etter eget ønske

[/ingredients]

 

[directions title=”Slik gjør du:”]

  1. Mos vannmelon med en stavmikser. Ha melon i en sil og sil av det meste av væsken. Legg melonmosen i bunnen av et glass/bolle o.l. (jeg har brukt syltetøyglass fra Ikea)
  2. Grovhakk ananas og mynte – legg dette oppå melonmosen
  3. Mos mango med stavmikser å ha mosen over ananasen
  4. Åpne hermetikkboksen med kokosmelk, og ta ut kremen som ligger som et lag oppå kokosjuicen. Kokosjuicen skal ikke brukes!! Miks kokoskrem og melis sammen og ha blandingen i kjøleskapet i 1 – 2 timer.
  5. Rett før du skal servere frukten tas kokoskremen ut av kjøleskapet, røres lett og has over fruktblandingen. (det er viktig at kokoskremen er kald når du pisker den opp, ellers blir den bare flytende og mister den gode kremete konsistensen)

[/directions]

 

Da skulle du ha frukt med kokoskrem klart til å spises. Nyt…og nevnte jeg den er ypperlig for de som lider av melke, gluten og vektallergi???