Om noen dager er det Valentinsdag og morsdag. Typisk at disse dagene kommer på samme dag. Jeg føler jeg blir snytt for to anledninger med pomp, prakt og gaver. Så for å sikre at jeg blir gjort stas på – har jeg på forhånd laget det beste jeg vet til meg selv. Slik at jeg på søndag kan gratulerer meg selv med morsdagen og fortelle meg selv at jeg er en fantastisk kjæreste. (sannheten er egentlig at jeg har en veldig oppmerksom og kjærlig mann som vet å sette pris på meg – så jeg tror at det er han som skal få servert  hvetehjerter på sengen på søndag).

Oppskriften på hvetedeigen har jeg blogget tidligere, så den finner du her.

Hvordan man lager hvetehjerter trenger kanskje ikke noen forklaring. Men enkelt forklart har jeg kjevlet deigen ut til ca 2 cm tykkelse. Og så har jeg trykket ut hjerter med en hjerteform. Trykk en fordypning i deigen og fyll med vaniljekrem og pynt med bringebær.

God morsdag, og happy Valentines!