Her kommer et forslag til hvordan gjøre påskefrokosten litt nusselig og morsom. I USA så kalles disse eggene – «devil’s eggs», men det er ikke mye «devil» med disse søte små påskekyllingene. Jeg har valgt å bruke originaloppskriften, men her kan man også blande inn det man liker (f.eks. bruke rømme eller yoghurt i stedet for majones)

 

Ingredienser:

  • 6 hardkokte egg
  • 6 ss majones
  • 1 ts hvitvinseddik
  • 1 ts sennep
  • Salt
  • Pepper

 

Slik gjør du:

  1. Del de hardkokte eggene på midten. Skrap ut eggeplommen og ha i en liten bolle. Tilsett majones, hvitvinseddik og sennep – rør godt sammen slik at røren blir fin og glatt. Smak til med salt og pepper.
  2. Ha eggeplommerøren i en sprøytepose og sprøyt røren oppi de tomme eggehviteskallene. Pynt med en liten bit gulrot som nebb, og noe mørkt som kan fungere som øyne (eks. oliven). Eller du kan kjøpe noen øyne slik vi gjorde.

 

Vips, da har du noen søte små eggekyllinger å sette på frokostbordet. Gjør stor lykke nå i påska.